Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Χρηστικά και άλλα δωρεάν site No 10



Ψάξαμε βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ενδιαφέροντα site και εφαρμογές και σήμερα.




ipNotebook: 
Το να ξέρετε την διεύθυνση IP σας είναι κάτι πολύ σημαντικό για όσους θέλουν να κάνουν συνδέσεις με απομακρυσμένους υπολογιστές αλλά και να πραγματοποιήσουν άλλες λειτουργίες με απομακρυσμένους υπολογιστές. Το σημειωματάριο του ΙΡ κάνει αυτό το απλό πράγμα. Σας εμφανίζει το ΙΡ σας και το σώζει ταυτόχρονα. Δεν έχετε παρά να συνδεθείτε με το google ή το yahoo λογαριασμό σας και κάθε φορά και όταν επισκέπτεστε το site να πατάτε save ώστε να αποθηκεύετε το δυναμικό ΙΡ.

Είστε σε ένα meeting και έχετε το κινητό σας στο αθόρυβο και αρχίζει την δόνηση. Δεν μπορείτε να ξέρετε ποιος σας καλεί παρά μόνο αν το δείτε...όχι πια! Το ViBe είναι μία δωρεάν εφαρμογή για Android με την οποία μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα δονεί το κινητό σας ανάλογα με το ποιος αριθμός σας καλεί. ¨Ετσι θα μπορείτε να ξέρετε ποιος σας τηλεφωνεί ακόμα και στο αθόρυβο. 

Οσοι έχουν δώσει ή θα δώσουν τα αυτοματοποιημένα τεστ διαφόρων οργανισμών όπως  GMAT, GRE, (νέα μόδα και απαιτούμενα σε πολλά μεταπτυχιακά) θα λατρέψουν αυτό το site. Έχει αποδειχτεί ότι το συνεργατικό δίαβασμα αποδίδει καλύτερα οπότε τι καλύτερο από το να μοιράζεστε τις γνώσεις τις εμπειρίες και τις ερωτήσεις σας με άλλους. Το Grockit υποστηρίζει τεστ όπως τα ACT, AP, GMAT, GRE, CAT, LSAT, και SAT. Περιέχει τεστ και εργαλεία με τα οποία μπορείτε να προετοιμαστείτε και στην συνέχεια να ρωτήσετε άλλα άτομα για απορίες. Για να εγγραφείτε πρέπει να συνδεθείτε με το facebook σας.Δυστυχώς δεν είναι δωρεάν αλλά υπάρχει μία δοκιμαστική περίοδος στην οποία μπορείτε να το γνωρίσετε.

 Άλλη μία εφαρμογή για android κινητά σήμερα. Με το WebTalk μπορείτε να ακούτε RSS feeds σας ενώ οδηγείτε ή εργάζεστε.Η εφαρμογή συνδέεται με το google reader και διαβάζει τα feeds σας ένα προ ένα.πάρχει επίσης και λειτουργία χωρίς σύνδεση στο ιντερνετ. Ένα ακόμα συν είναι ότι έχει διαβαστεί από την εφαρμογή σημειώνεται ως αναγνωσμένο για να μην το ξαναδιαβάσετε. Φυσικά και είναι δωρεάν. 

Το epub είναι ένα format που χρησιμοποιείται από όλα τα ebooks. Πρέπει να κάνετε ότι αρχείο θέλετε στη συγκεκριμένη μορφή ώστε να μπορείτε να το διαβάσετε στην δικιά σας συσκευή. Το 2epub είναι ένα δωρεάν site το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να μετατρέψετε ένα οποιαδήποτε αρχείο στο συγκεκριμλενο format ώστε να το διαβάσετε μετά στο ebook σας.Μπορείτε είτε να κάνετε upload το συγκεκριμένο αρχείο ή να δώσετε το url και να γίνει η μετατροπή.

Όλοι γνωρίζουμε ότι είμαστε 7 δις αλλά εσείς τι ακριβώς αριθμό έχετε? Σύμφωνα με το site του BBC μπορείτε να δείτε ποιος αριθμός είστε στο παγκόσμιο πληθυσμό και όχι μόνο. Πρόκειτε για ένα πολύ απλό στη χρήση site στο οποίο απλά βάζετε την ημερομηνία γέννηση σας. Στην συνέχεια επιλέγοντας το φύλλο σας μπορείτε να δείτε δημογραφικά στοιχεία για την χώρα σας αλλά και για το φύλλο σας όπως το μέσο όρο ζωής.










AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain