Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Χρηστικά και άλλα δωρεάν site και πρόσθετα Νο 12




Ψάξαμε βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ενδιαφέροντα site και εφαρμογές και σήμερα.



Το Google Reader απέκτησε καινούργιο interface και μερικές αλλαγές όπως την προσθήκη του +1 για την προσθήκη αυτών που διαβάζεται στο Google + αλλά χάθηκε η επιλογή του Share.Με αυτό το πρόσθετο για τον Chrome μπορείτε να επαναφέρεται την επιλογή αυτή και να μοιράζεστε ότι διαβάζεται.


Μια εναλλακτική πρόταση για αυτούς που θέλουν να μοιραστούν τραγούδια και ήχους στο Internet. Με το Button Party μπορείτε να συνδέσετε έναν ήχο ή ένα τραγούδι με ένα κουμπί το οποίο μπορείτε να σχεδιάσετε εσείς και να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Κάθε κουμπί στο πάτημα του  αλληλεπιδρά και αναπαράγει τον ήχο. μετά την σχεδίαση συνδέετε το κουμπί σας με ένα url από το you tube και δίνεται ένα e-mail σας.


Ακόμα ένα πρόσθετο του Chrome που θα σας βοηθήσει  να βελτιώσετε την εργασία σας στο Internet. Σας αποσπάτε την προσοχή τα διάφορα στοιχεία που υπάρχουν σε μία σελίδα στο internet όπως φωτογραφίες και multimedia εφαρμογές? Με το συγκεκριμένο πρόσθετο μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα στοιχεία μια σελίδας από τις φωτογραφίες την γραμματοσειρά αλλά και το χρώμα του φόντου. Μπορείτε να προσθέσετε site σε blacklist και να μετατρέπει αυτόματα ο Chrome τα στοιχεία σας στην συγκεκριμένη σελίδα όπως εσείς θέλετε.  όταν το εγκαταστήσετε θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο σε σχήμα κούπας στην γραμμή εργαλείων.πατώντας το κάνετε τις ρυθμίσεις που θέλετε για την κάθε σελίδα.


Έχουμε δει πολλά περίεργα site με λειτουργίες που δεν περιμέναμε. Ένα ακόμα είναι και το συγκεκριμένο το οποίο υπολογίζει ναι καλά μαντέψατε πόσο θα διαρκέσει η συσκευασία του καφέ σας.  Απαντάτε σε διάφορες ερωτήσεις όπως τα άτομα που καταναλώνουν καφέ,την συχνότητα που πίνετε καφέ,την συσκευασία που έχετε και το πόσες κουταλιές βάζετε στο καφέ σας.  Στην συνέχεια το πρόγραμμα θα κάνει τους υπολογισμούς του και θα σας εμφανίσει σε πόσο καιρό θα πρέπει να πάρετε καινούργια συσκευασία.


Ακόμα ένα πρόσθετο για τον Chrome το οποίο έχει την τιμητική του σήμερα. Το συγκεκριμένο πρόσθετο σας βοηθάει να δείτε βίντεο στο facebook χωρίς να χρειάζεται να παραμείνετε στο σημείο που είναι το βίντεο αλλά να μπορείτε να σκρολάρετε στα επόμενα σχόλια ή αναρτήσεις. Αφού επανεκκινήσετε τον browser σας μετά την εγκατάσταση του πρόσθετου,Το βίντεο που θα επιλέγεται πλέον να αναπαράγεται θα εμφανίζεται σε μια δεξιά στήλη και θα μπορείτε να το βλέπετε όλη την ώρα ενώ εσείς θα βλέπετε το υπόλοιπο facebook σας.












Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No10

Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No11

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain