Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Χρηστικά και άλλα δωρεάν site και εφαρμογές Νο 11


Ψάξαμε βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ενδιαφέροντα site και εφαρμογές και σήμερα.



Η αρχική σελίδα στον browser μας σκοπό έχει ως συνήθως να μας προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα site που χρησιμοποιούμε πιο συχνά. Αυτό κάνει η συγκεκριμένη σελίδα παρέχοντας σασ συνδέσεις σε ένα σωρό χρήσιμες σελίδες στις οποίες μεταβαίνεται με ένα απλό κλικ. Είναι χωρισμένα σε κατηγορίες Mail, Social, News, Shopping, Banks, Travel, Business, Estates, Sports, Jobs, Phones, Government, Health, Weather. Στην αρχή επίσης μπορείτε να επιλέξετε την χώρα σας και εννοείται πως υπάρχει μηχανή αναζήτηση της Google.


Το συγκεκριμένο site βασίζεται σε μια πολύ απλή και ταυτόχρονα πολύ χρήσιμη ιδέα. ¨οταν θέλουμε να μεταφέρουμε αρχεία μεταξύ υπολογιστών μπορούμε είτε μέσω μιας φορητής συσκευής usb stick ή να το στείλετε μέσω mail εάν δεν είναι πολύ μεγάλο το αρχείο. Με το clip έχετε ακόμα έναν τρόπο. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσωρινό αρχείο επεξεργασίας κειμένου και να το επεξεργαστείτε μετά από όπου θέλετε. Πρόκειται για ένα web based πληκτρολόγιο στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε πληροφορίες όπως στο κανονικό σας πληκτρολόγιο. κάνετε επικόλληση το κείμενο σας στο url που δημιουργείτε εσείς και μπορείτε με το συγκεκριμένο url να τ επεξεργαστείτε από οποιαδήποτε υπολογιστή αρκεί να ξέρετε το url.Απλό και πρακτικό!


Εάν θέλετε να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα slides τότε αυτό είναι το site σας.Πρόκειται για μία δωρεάν υπηρεσία.Απλά εγγραφείτε με ένα mail σας.Είναι πολύ απλό στην χρήση του και με επιλογές ενσωμάτωσης εικόνων,βίντεο αλλά και feeds από κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να ονομάσετε τα slide σας αλλά να βάλετε και ετικέτα.


Θέλετε να αγοράσετε μία HDTV τηλεόραση αλλά είναι τόσες πολλές που δεν ξέρετε τι να πρωτο κοιτάξετε. Με την συγκεκριμένη εφαρμογή παίρνετε μία ιδέα για το ποια μπορεί να είναι η κατάλληλη συσκευή για εσάς. Δεν χρειάζεται εγγραφή απλά σας ρωτάει μερικές ερωτήσεις όπως την φωτεινότητα του δωματίου,το πόσο στενό η φαρδύ είναι αλλά και την χρήση που θέλετε να κάνετε. Στην συνέχεια σας ρωτάει εάν θέλετε 3d και το επιθυμητό μέγεθος.Εάν δεν ξέρετε θα σας προτείνει η εφαρμογή το κατάλληλο μέγεθος με βάση ακόμα μερικές ερωτήσεις όπως εάν θα είναι κρεμαστή στο τοίχο ή σε βάση. αφού δώσετε το εύρος των τιμών που θέλετε θα σας προτείνει διάφορα μοντέλα από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε ή να παραγγείλετε απευθείας μέσω Amazon.




Εάν έχετε ipad,iphone ή ipod και είστε fan των εφαρμογών που βγαίνουν συνέχεια τότε αυτό είναι το site σας. Στο Appsylum υπάρχουν όλες οι νέες εφαρμογές που βγαίνουν,ποιες είναι δημοφιλής καθώς και ποιες έχουν πτώση στην τιμή τους.Μπορείτε να κάνετε λίστες με τις εφαρμογές που έχετε και με αυτές που θέλετε να αποκτήσετε. Το sitre επίσης είναι ενοποιημένο με το iTunes ώστε να μπορείτε να διαβάζετε reviews άλλων αναγνωστών. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα RSS Feeds ώστε να μένετε πάντα ενήμεροι.


Έχουμε δει και άλλα παρόμοια site αλλά αξίζει το κόπο. Με την συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείτε να δια μοιραστείτε αρχεία με τους φίλους σας εύκολα και γρήγορα.Δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε ένα κουβά στον οποίο κάνετε drug and drop ότι αρχείο θέλετε ανεξαρτήτου μεγέθους (δεν έχετε όριο στα αρχεία που κάνετε upload σε αντίθεση με το Megaupdload ή άλλα παρόμοια) έχετε όμως όριο στο μέγεθος μέχρι 50 MB.Ακόμα σας παρέχει ένα url για προσωπική σας χρήση.Μπορείτε να κάνετε το κουβά σας δημόσιο ή ιδιωτικό αλλά να ξέρετε ότι σε 60 μέρες λήγει η ισχύς του!

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No1

Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No2

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No3

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No4

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No5

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No6

  Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No7

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No8

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No9

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No10

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain