Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Χρηστικά και άλλα δωρεάν site και εφαρμογές Νο 13



 Ψάξαμε βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ενδιαφέροντα site και εφαρμογές και σήμερα.


24-Hour Countdown Clock:

Εάν είστε χαλαροί γενικά ενώ έχετε να κάνετε πολλές δουλειές και θέλετε κα΄τι να σας δώσει κίνητρο και να σας θέσει σε εγρήγορση τότε με το συγκεκριμένο site έχετε έναν αντιστροφο μετρητή της ημέρας.Δεν χρειάζεται τίποτα απολύτος να κάνετε απλά να ανοίξετε την σελίδα.Αυτόματα θα εμφανιστεί ένα 24ωρο ρολόι σε αντριστροφη μέτρηση και θα σας ενημερώνει για το χρόνο που έχετε μέχρινα συμπληρώσετε μία μέρα.


Οι επιχειρήσεις συχνά προσλαμβάνου νεταιρίες πληροφορικής για να τους ετοιμάσουν μία διεπαφή για τα email τους ώστενα είναι λειτουργικοί καινα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Παρόλα αυτά ακόμα και τότε δεν πετυχαίνουν τους στόχους τους.Με το mail Quatro μπορείτε να δημιοθργήσετε εσείς την δική σας διεπαφή ώστε να εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες από την μικρή μέχρι την μεγάλη επιχείρηση.Ξεκινάτε δημιουργώντας ένα λογαριασμό και στην συνέχεια προσθέτετε τα mail σας. Μέχρι 4 η υπηρεσία είναι δωρεάν από εκεί και περα υπάρχει κοστολόγιο. Μοιάζει αρκετα με τα γνωστά σας Outlook και Windows live.Είναι χωρισμένο σε 3 στήλες στα αριστερά εμφανίζονται φάκελοι επαφές και ημερολόγια,τα μηνύματα στο κέντρο και η ανάγνωση mail γίνεται στα δεξιά. Εσείς ρυθμίζετε τι ακριβώς θέλετε να εμφανίζεται σε κάθε στήλη Μπορείτε ακόμα να ενώσετε πολλαπλές διευθύνσεις  στο ίδιο domain.


Εάν είστε συγγραφείς σε blog και όχι μόνο μπορεί να χρειάστηκε να μετατρέψετε ένα κείμενο σας σε μορφή HTML για να φαίνεται καλύτερα. Η εφαρμογή είναι μόνο για Windows και αφού την κατεβάσετεδεν έχετε παρά να γράψετε το κέιμενο που θέλετε σε κανονική μορφή και στο τέλος το πρόγραμμα θα σας μετατρέχει το κείμενο σας σε HTML.Μπορείτε να κάνετε preview αλλά και να χρησιμοποιήσετε συντομεύσεις για πιο γρήγορη επεξεργασία.


Με την εξάπλωση τον smartphones το να έχετε το site ή το blog σας σε μορφή για κινητά είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό μιας και έχει αποδειχθεί ότι  περίπου τον 50 % των αναζητήσεων γίνεται μέσω αυτών. Οπότε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε οσους έχουν site συμβατό με κινητά και tablet είναι πολύ σημαντικό. Το GoMo το οποίο είναι δημιούργημα της Google (τυχαίο...). μπορείτε να δείτε πληροφορίες για την σημαντικότητα των συγκεκριμένων site και εργαλεία ώσετ να μετατρέψετε το site σας ώστε να είναι συμβατό με κινητές συσκευές. Ακόμα μπορείτε να τεστάρετε την κινητικότητα του site του απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις και στην συνέχεια σας δίνει μια βαθμολογία για το πόσο καλά λειουργεί σε κινητές συσκευές.




Όλοι έχετε χρησιμοποιήσει την αναζήτηση εικόνων στο Google.Παρόλο που είναι πολύ αποτελεσματική και γρήγορη έχει μερικά μειονεκτήματα όπως ότι δεν μπορείτε να κατεβάσετε την εικόνα που θέλετε σε ολόκληρο μέγεθος  εάν δεν πάτε στο site από το οποίο υπάρχει. Ακόμα ε΄να μείον είναι ότι αργεί πολύ να κατεβάσετε την εικόνα στο αρχικό της μέγεθος.Με το συγκεκριμένο site το οποίο μας τονίζει ότι δεν ανήκει στην Google με κάθε αναζήσηση σας μπορείτε να δείτε όλες τις εικόνες σε slideshow αλλά υπάρχει και σύνδεσμος σε κάθε εικόνα όπο υμπορείτε να κατεβάσετε την εικόνα στο κανονικό τη μέγεθος αμέσως και γρήγορα. Τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι ίδια με της Google Μιας και χρησιμοποεί τον ίδιο αλγόριθμο.











Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No10

Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No11

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No12


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain