Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Χρηστικά δωρεάν site Και web apps Νο 16


Πολλά και ενδιαφέροντα τα site Και τα web apps και σήμερα.Καλή ανάγνωση!


TruLy: ενώ η ανωνυμία είναι κάτι που κυριαρχεί στο Ιντερνετ δεν σημαίνει ότι είναι πάντα και καλό.Υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις όπου χρειάζεται να ξε΄ρετε την ταυτότητα κάποιου με τον οποίο συνομιλείτε ή συναλλάσσεστε. Αυτό κάνει το TruLy. Μπορείτε να πιστοπιήσετε την ηλεκτρονική σας ταυτότητα με την κανονική δίνοντας το email σας το όνομα σας και την ημερομηνία γέννησης σας αλλά και τα τελευταία 4 νούμερα του SSN σας. Μπορείτε όμως καόμα και να πιστοποιήσετε και την ταυτότητα κάποιου άλλου! Όταν πιστοποιηθείτε μπορείτε να πάρετε ένα ID σε ένα url  ή να ζητήσετε ένα μοναδικό δικό σας τροποποιημένο url αντί 5 δολαρίων περίπου.



Μπορεί να έχετε πολλούς ακόλουθους στο Tweeter αλλά πόσοι από αυτούς σας ακολουθούν πραγματικά και μοιράζονται τα σχόλια που κάνετε με άλλους? Αυτό κάνει η υπηρεσία retweet. Δεν έχετε παρά να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Tweeter με  την υπηρεσία και θα αρχίσετε να έχετε αναφορές για το ποιος κάνει retweet τα πιο πολλά σας σχόλια αλλά και ποια σχόλια σας είναι πιο πολύ διαδεδομένα.  




Μπορεί να υπάρχουν τα πολύ εξειδικευμένα site IMDB και rotten tomatoes τα οποία αξιολογούν τις ταινίες αλλά τι καλύτερο από την απήχηση που έχει μία ταινία σε ένα κοινωνικό δίκτυο από τους χρήστες του όπως το Tweeter. Αυτή την μέτρηση κάνει το twitflicks. Βάσει πόσες φορές γίνεται Tweet Μία ταινία πέρνει και την αντίστοιχη βαθμολογία.Δεν χρειάζεται να κάνετε καμιά εγγραφή απλά βλέπετε την βαθμολογία των ταινιών στην αρχική σελίδα.Πατώντας πάνω στην ταινία βλέπετε μία σύνοψη αλλά και το trailer της.




Εάν χρειάζεστε ένα ωραίο backround για μία εργασία σας ή ακόμα και για ένα site σας τότε μπορείτε να το φτιάξετε με το patternizer.Ένα δωρεάν στην χρήση και απλό site με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το backround που θέλετε.Αφού το σχεδιάσετε μπορείτε να το αποθηκεύσετε ή να το πάρετε σε μορφή κώδικα ο οποίος θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά στο blog σας ή στο site σας. Ακόμα μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Facebook ή στο Tweeter.




Όλο και συχνότερα γίνεται πλέον αναφορά για τους 3d εκτυπωτές και επειδή εμείς είμαστε πιο μπροστά από την εποχή μας βρήκαμε πως να σχεδιάζεται τέτοια σχέδια για 3d εκτυπωτές. Με την υπηρεσία Tinkercad η οποία είναι δωρεάν (προς το παρόν) απαιτεί να κάνετε μόνο μία εγγραφή.Υπάρχουν πολλά εργαλεία για το σχεδιασμό των 3d αντικειμένων σας.Μπορείτε να αποθηκεύσετε το σχέδιο σας και να κατεβάσετε το αρχείο STL (είναι η μορφή που αναγνωρίζουν οι εκτυπωτές 3d) και να το μεταφέρετε στον εκτυπωτή που θέλετε. ακόμα σας δίνει ένα Link για να μοιραστείτε τα σχέδια σας με άλλους.


 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No1









Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No10

Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No11

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No12

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No13

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No14

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No15

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain